Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Univeste is specialist op het gebied van gebouwenonderhoud. In opdracht van de vereniging van eigenaren stelt Univeste een meerjarenonderhoudsplanning op (MJOP) met daarin opgenomen alle consequenties op technisch en financieel gebied. Ook wordt het programma van wensen in de MJOP verwerkt. Hierbij kunt u denken aan verbetering van comfort, modernisering van het gebouw etc. Univeste voert de MJOP vervolgens op verzoek ook uit. Hierbij werkt Univeste landelijk. 

Naast de technische bekwaamheid is Univeste als enige in Nederland in staat om de kosten van het onderhoud in de vorm van vast bedrag (abonnement) aan te bieden. Voor u als vereniging is dit van belang. U heeft immers een gelijkmatige stroom van inkomsten via uw servicebijdragen per maand. Dan is het prettig als de uitgaven ook gelijkmatig verlopen. Univeste biedt deze oplossing.

Door de mogelijkheid om de uitgaven van het groot onderhoud neer te zetten als een vast bedrag per maand kunnen wij exact beoordelen wat uw financiële ruimte is. Dit biedt u de mogelijkheid om alsnog het uitgesteld onderhoud en het toekomstige onderhoud financieel te kunnen dragen zonder dat u een beroep hoeft te doen op een eenmalige bijdrage van de eigenaren. Univeste adviseert en ondersteunt in de bepaling van de marktconforme servicelasten voor uw appartementencomplex.