Onze kracht

Onze kracht

 Dé voordelen van Univeste
✓ Woonwensen vertalen naar technisch en financieel verantwoorde aanpak.
✓ Overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan met uitgaven onderhoud en woonverbeteringen.
✓ Geen eenmalige extra bijdrage door bewoners/eigenaren bij optie voorfinanciering.
✓ Noodzakelijk onderhoud uitgevoerd met gespreide kosten.
✓ Geen financiële verrassingen. Harde prijs voor 10-15 jaar.
✓ Continuïteit en kwalitatief onderhoud door ruime ervaring m.b.t. meerjarenonderhoudsplan.
✓ Samenwerking met lokale partners mogelijk.

Bekijk onderstaande video voor een heldere uitleg van ons concept:

We hebben alle voordelen van Univeste op een rij gezet:

Het is ons dagelijks werk om woonwensen te vertalen naar een aanpak die zowel technisch als financieel verantwoord is. U profiteert van deze ervaring, zodat u risico’s inperkt en meer resultaat haalt uit het onderhoud aan uw complex.

De grondslag voor het onderhoud legt Univeste vast in een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Hiermee voldoet u niet alleen aan de noodzakelijke eisen, maar krijgt u vooral inzicht de uitgaven voor onderhoud en verbetering aan uw complex voor de komende jaren.

Dankzij de mogelijkheid van voorfinanciering binnen het Univeste onderhoudsconcept is de VvE in staat om het benodigd onderhoud te laten uitvoeren zonder dat de bewoners/eigenaren eenmalig moeten bijstorten om het kastekort aan te vullen.

Univeste maakt het mogelijk om met een overzichtelijke onderhoudsovereenkomst de kosten te spreiden, terwijl toch het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd kan worden.

Het bestuur en de bewoners zijn gevrijwaard van allerlei financiële verrassingen door eventueel achterstallig onderhoud voor nu en de toekomst. Univeste draagt gedurende de looptijd van het onderhoudsplan het volledige risico op zowel kosten als de uitvoering van de werkzaamheden.

Univeste heeft veel ervaring met het bepalen, inkopen, begeleiden en laten uitvoeren van meerjarenonderhoudsplannen. Door samenwerking heeft de VvE en het bestuur zich verzekerd van continuïteit en gedegen en kwalitatief onderhoud voor de toekomst. Als het huidige bestuur is teruggetreden laat het de opvolgers achter met slechts een controlerende taak voor de komende jaren.

Univeste voert het onderhoud niet zelf uit, maar werkt samen met diverse partners, eventueel met bedrijven waar u al goede ervaringen mee hebt opgebouwd. Hierdoor bent u verzekerd van onafhankelijk advies dat volledig in het belang van uw VvE is.

s7zhuix