Team

Team

Met het team van Univeste hebben we kennis van techniek en financiën samengevoegd. Als creatieve architecten weet Univeste het benodigd onderhoud en uw woonwensen te laten samensmelten tot een financieel uitvoerbaar onderhoudsplan. Deze mix maakt Univeste uniek.

 

Gerard-Kooij-Univeste

Gerard Kooij
Financiën en marketing

Gerard bestiert onze thuisbasis. Met zijn gevoel voor financiën modificeert hij de technische MJOP’s tot financieel inpasbare abonnementen. Door zijn kritische blik worden de techneuten regelmatig uitgedaagd om met alternatieve oplossingen te komen die beter aansluiten op de financiële draagkracht van de opdrachtgevende VvE. Vervolgens vertaalt Gerard afspraken en aanbiedingen in onderliggende contracten. Ook verzorgt hij algemene marketing.

De ervaring heeft Gerard onder andere opgedaan als directeur van Uniplan, waarbij het bedrijf onder zijn leiding is uitgegroeid tot een landelijk opererende franchiseorganisatie met meer dan 70 aangesloten AF-erkende onderhoudsbedrijven.

 

Nico Kool UnivesteNico Kool
Intake en realisatiebeoordeling

Nico is de nestor van ons team. Als voormalig eigenaar van diverse afbouwbedrijven heeft hij meerdere concepten ontwikkeld om de drempel tussen de kosten van uitvoering van onderhoud en beschikbare financiële middelen voor de consument te slechten.

Uit zijn koker komen onder andere het glasverzekeren in natura, het schildersabonnement en het totaal onderhoudsabonnement respectievelijk onder de namen Uniglas, Glansgarant (Uniplan) en Univeste. Op dit moment is hij alleen nog actief in laatstgenoemd bedrijf.

 

Carina Tieks UnivesteCarina Tieks
Liaison Officer

Carina heeft samen met Nico “aan de wieg” gestaan van Univeste. In deze, toch grotendeels mannenwereld, voegt Carina de belangrijke vrouwen elementen toe, zowel in organisatie als in presentatie. Alle eerste contacten met de opdrachtgevers lopen via haar.

Als “liaison officer” vertegenwoordigt Carina vervolgens Univeste richting het VvE bestuur, bewoners en uitvoerende opdrachtnemers. Het team van Univeste draagt Carina op handen en is ervan overtuigd dat u dezelfde ervaring gaat krijgen.

 

Marco Prince Univeste

Marco Prince
Ervaringsdeskundige | Ambassadeur Zuid Nederland

Marco is als voorzitter van VvE Prof. Cobbenhagenlaan 402 t/m 596 in Tilburg in contact gekomen met Univeste. Als drijvende kracht en gepassioneerd bestuurder heeft Marco het concept van Univeste vanwege de vele voordelen voorgedragen en is het unaniem door de Algemene ledenvergadering omarmt.

Doordat Marco alle processen, zowel in de VvE als qua uitvoering van de werkzaamheden aan den lijve heeft ondervonden, is Marco de ideale sparringpartner voor een VvE bestuur om te praten over groot onderhoud, woonwensen en het wegwerken van achterstallig onderhoud.


Meer informatie over de diensten van Univeste

1. Intakegesprek
2. Woonwensen
3. Opstellen MJOP
4. Betaling en Financiering onderhoud
5. Onderhoudsovereenkomst
6. Uitvoering MJOP