Univeste werkt samen met gerenommeerde partners.

Omdat Univeste landelijk werkt en een hoge servicegraad nastreeft, moet er blindelings vertrouwd kunnen worden op de uitvoerende partijen. Door samen te werken kan het werk op hoogstaand niveau gerealiseerd worden. Naast het samenwerken met onze partners, werken op uw verzoek ook met vele lokale partijen.

Financieringspartners

Univeste is exclusief en enig partner van Credit Agricole Nederland. Door de gedegen en betrouwbare aanpak van Univeste financiert Credit Agricole sinds jaar en dag onze opgestelde Meerjarenonderhoudsplannen. Een unieke samenwerking.

Ook ondersteunen wij onze klanten bij het verkrijgen een gesubsidieerde lening als er duurzame maatregelen worden getroffen. Met onze kennis loodsen wij u door het “woud” van regels en documenten om te komen tot de meest gunstige financiële structuur van de VvE.

 

Uitvoerende partijen

Wij voeren het werk niet zelf uit maar laten het uitvoeren door derden. Als contractspartner zijn wij als vertegenwoordiger van uw VvE uiterst kritisch en scherp. De onderstaande bedrijven voldoen aan onze criteria en hebben door de tijd aangetoond continuïteit en kwaliteit te leveren.

Wij staan hiernaast open voor elke door de VvE aangedragen uitvoeringspartner.  Omdat wij alle risico’s, zowel financieel als technisch op ons nemen wordt wel elke partij uitvoerig gescreend.